Audioboeken

Wat zijn audioboeken? Dat zijn luisterboeken. Luisterboeken uitbrengen op nieuwe distributiekanalen van Spotify en Deezer is slim. “ Breaking news: Audiobooks now available on musicportals Spotify and Deezer. Streaming of audio content is the answer. ”`De muziekportals van Spotify en Deezer openen hun poorten voor luisterboeken in Nederland en bieden u als uitgever/schrijver een zeer interessant nieuw digitaal royalty verdienmodel. Een royalty model voor uw totale boekfonds gestreamd (uitgezonden) bij Spotify en Deezer. Aansluiten bij bewezen groot online succes is een verrijking van uw online boeken content. Miljoenen luisteraars die elkaar ontmoeten op één plek, jong en oud met passie voor geluid. Muziek werkt als een magneet en maakte van Spotify en Deezer zoals u weet zeer succesvolle muziekportals.

Luisteraars van nu willen diversiteit in content. Van muziek tot gesproken woord. Daarom is het juist nu zo interessant om ook uw luisterboeken uit te brengen op Spotify en Deezer. Overal op de wereld zijn uw audioboeken via de portals van Spotify en Deezer online direct gratis te beluisteren. Op elke mobiele telefoon, computer, laptop, tablet of iPad heeft men wereldwijde toegang tot de online muziekportals van Spotify en Deezer. Blijf als uitgeverij niet achter de feiten aanlopen. Dit is het moment om mee te liften in het grote dagelijkse succes van enorme bezoekersaantallen op de beide portals. Deze bezoekers brengt automatisch grote aantallen luisteraars. Nu is het de tijd om in te stappen om nieuwe bedrijfsomzet te maken. Stream ook uw boekenfondsen op twee succesvolle nieuwe distributie kanalen en ervaar het ongeëvenaarde succes van luisterboeken streaming bij Spotify en Deezer.

Hoe groot is de gebruikersdoelgroep op Spotify en Deezer?

Momenteel al meer dan 100 miljoen dagelijkse gebruikers. Dit zijn liefhebbers van alle denkbare muziek. Uw luisteraars zijn overal wereldwijd gevestigd. Verspreiden van uw luisterboeken content was nog nooit zo makkelijk. En voor uw uitgeverij of auteur door aangeboden royalties financieel interessant. U als uitgever auteur verdient aan het aantal keren dat de luisterboekenstreams zijn beluisterd.

Dit zijn de online airplays van uw luisterstreams. Voorbeeld. Een CD heeft een aantal muziektracks. Van uw boeken maken wij een aantal luistertracks. Wij noemen deze luisterstreams. Hoeveel luisterstreams wij kunnen maken ligt aan het aantal pagina’s tekst die door ons worden ingesproken.

Luisterboeken productie in welke talen?

Wij produceren ingesproken luisterboeken voor de wereldwijde muziek platformen van Spotify en Deezer en kunnen uw audiocontent voor uw audioboeken aanleveren in meer dan 90 verschillende talen. Alle luisterboeken worden ingesproken door native stemmen van de doeltaal. Zodat alle luisterboek opnames zo natuurlijk mogelijk klinken.

Productie luisterboeken interessant voor alle soorten boeken zoals:

Kinderboeken, Fictie, Non Fictie en meer.

Hoe komt uw luisterboeken content Online op Spotify en Deezer?

RTV Digital Media is de exclusieve aanbieder merchant van audioboeken op Spotify en Deezer. Werkt u bij een uitgeverij, bent u uitgever of zelfstandig auteur? Vraag dan naar de specifieke mogelijkheden om ook uw boekenfonds of boekenreeks, ingesproken en wel online te brengen.

Hoe doen wij de productie van luisterboeken?

Wij helpen u met onze ervaring van het begin tot het einde van de productie. Het hele luisterboeken productieproces wordt u uit handen genomen. U kunt u focus op uw eigen werkterrein houden. Na uw briefing gaan we het project in kaart brengen. Wat wij onder andere als eerste van u vragen is het aantal in te laten spreken luisterboeken en het aantal woorden per luisterboek.

We maken uitsluitend  gebruik van bekende professionele A-stemmen voor het inspreken van uw luisterboeken.

Wilt u zelf de voice-over files aanleveren aan ons? Dat kan ook. Beide opties zijn mogelijk. Wij rekenen een studiofee per uur als wij de luisterboek voice-over opname voor u gaan opnemen en editen. Bij de opname ook een regisseur of producer aanwezig.

De opgenomen luisterboek voice-over masters van de opnames worden dubbel door ons nagelopen. Deze krijgt een professionele soundrelay. Alle opnames worden qua geluid nabewerkt en uiteindelijk tot vele luisterstreams gemaakt. Uw luisterboeken producties zijn bij ons in professionele handen.

Hoe snel staan uw luisterboeken op Spotify en Deezer?

Groot deezer logoDat is afhankelijk van de totale productie tijd om uw luisterboeken uitzend klaar te maken. Wij brengen uw luisterboeken binnen 3 dagen na betaling en aflevering van de luisterboekenstreams online op Spotify en Deezer.

Luisterboek offerte aanvragen?

U wilt ook uw luisterboeken uitbrengen op Spotify en Deezer. Op basis van bovenstaande gegevens maken wij voor u een luisterboekenproductie offerte op maat. Deze bestaat uit Voice-Over fee en audiostudio fee. Dit houdt in: de voice-over opname, editing van de opgenomen voice-over teksten, soundrelay van alle voice-over opnames en op maat maken van de audiofiles ten behoeve van Spotify en Deezer streams.

Snelle levering luisterboeken:

Vaak al binnen één week. Wij hebben een zeer snelle levering van professioneel ingesproken boeken omdat wij werken met uitsluitend professionele voice-over stemmen. Daarbij hanteren wij zeer aantrekkelijke voice-over tarieven en werken wij met vaste en bekende Nederlandse en buitenlandse voice-over stemmen.

Ebook en luisterboekenSnel online brengen van audioboeken Spotify en Deezer:

Het online plaatsen van uw luisterboeken op Spotify en Deezer is gratis en zonder kosten. U betaald dus alleen de voice-over, de audiostudio, het editen van luisterboek en het vervaardigen van de luisterstreams.

Bent u uitgever of zelfstandig auteur?

Spotify LogoBent u uitgever, werkt u bij een uitgeverij of bent u zelfstandig auteur vraag dan naar de specifieke mogelijkheden. Wij kunnen als exclusieve merchant ook uw boekenfonds of portfolio als ingesproken luisterboeken online plaatsen op de musicportals van Spotify en Deezer. Aanwezige doelgroepen: alle leeftijden.

Luisterboeken zoals: kinderboeken, fictie, non fictie en meer.

Nog niet bekend met de muziekportals? Klik hier voor aanmelden bij Spotify of bij Deezer. Ons eerste digitale kinderboek staat inmiddels online en heet FoxyPoes en Chanel. Het is geschreven voor jonge kinderen tussen 3 en 6 jaar en gaat over het doldwaze dagelijkse leven van twee kleine poezen die met allerlei andere dieren leven op een boerderij. Klik hier voor de link naar FoxyPoes en Chanel.

Kennismaking!

Neem contact opMaak vandaag nog een afspraak om uw nieuwe royalty verdienmodel en uw nieuwe online streaming opportunities met ons te bespreken. Mail ons op info@rtvdigitalmedia.nl onder vermelding van Spotify en Deezer audioboeken. Wij verwelkomen ook uw bedrijf met veel plezier en staan elke werkdag met heel veel positieve energie voor u en uw nieuwe projecten klaar. Graag tot ziens!

Klik hier voor aanmelden bij Spotify of bij Deezer.

Digital Marketing Professionals | Full Service Digital Agency
RTV Digital Media B.V, Hilversum Antwerpen

Telefoon: +31(0)35 – 5821872 
Mail: info@rtvdigitalmedia.nl