Luisterboeken

Luisterboeken uitbrengen op nieuwe distributiekanalen van Spotify en Deezer wordt de trend.

“ Breaking news: Audiobooks now available on musicportals Spotify and Deezer. Streaming of audio content is the answer. ”

`De muziekportals van Spotify en Deezer openen hun poorten voor luisterboeken in Nederland en bieden u als uitgever/schrijver een zeer interessant nieuw digitaal royalty verdienmodel. Miljoenen luisteraars ontmoeten elkaar online. Jong en oud. Muziek zorgt voor traffic en maakt van Spotify en Deezer succesvolle muziek portals.

Luisteraars van nu willen diversiteit in content. Van muziek tot gesproken woord. Daarom is het juist nu zo interessant om ook uw luisterboeken uit te brengen op Spotify en Deezer. Overal op de wereld zijn uw audioboeken via de portals van Spotify en Deezer online direct gratis te beluisteren.

Op elke mobiele telefoon, computer, laptop, tablet of iPad heeft men wereldwijde toegang tot de online muziekportals van Spotify en Deezer. Stream ook uw luisterboeken op twee succesvolle nieuwe distributie kanalen. Ervaar het ongeëvenaarde succes van luisterboeken streaming bij Spotify en Deezer.

Gebruikersdoelgroep Spotify en Deezer

Momenteel al meer dan 100 miljoen dagelijkse gebruikers. Dit zijn liefhebbers van muziek. Uw luisteraars wonen wereldwijd. Verspreiden van luisterboeken content was nog nooit zo makkelijk. En voor u als uitgever of auteur zijn onze royalty bijdrage interessant. U als uitgever auteur verdient aan het aantal keren dat de luisterboeken streams zijn beluisterd.

Dit zijn de online airplays van uw luisterstreams. Voorbeeld. Een CD heeft een aantal muziektracks. Van uw boeken maken wij een aantal luistertracks. Wij noemen deze luisterstreams. Hoeveel luisterstreams wij maken ligt aan het aantal pagina’s tekst die door onze stem wordt ingesproken.

Luisterboeken productie in alle talen

Wij produceren ingesproken luisterboeken voor de wereldwijde muziek platformen van Spotify en Deezer.  Wij kunnen desgewenst uw audioboek project aanleveren in meer dan 90 verschillende talen. Alle luisterboeken worden ingesproken door native stemmen van de doeltaal. Zo klinken al onze luisterboek opnames  professioneel.

Luisterboeken voor alle titels

Kinderboeken, Fictie, Non Fictie en meer.

Content op Spotify en Deezer

RTV Digital Media is de exclusieve aanbieder van audioboeken op Spotify en Deezer. Werkt u bij een uitgeverij, bent u uitgever of zelfstandig auteur? Wij willen graag met u een partnership bespreken.

Productie van luisterboeken

Wij helpen u graag van begin tot het einde van de productie. Het hele luisterboeken productie proces wordt u uit handen genomen. U kunt u focus op uw eigen werkterrein houden. Na uw briefing gaan we het project in kaart brengen. Wat wij van u willen weten is het aantal in te laten spreken luisterboeken en het aantal woorden per luisterboek.

We maken uitsluitend  gebruik van bekende professionele A-stemmen voor het inspreken van uw luisterboeken. Wij rekenen een studiofee per uur als wij de luisterboek voice-over opname voor u gaan opnemen en editen. Bij de opname ook een regisseur of producer aanwezig.

De opgenomen luisterboek voice-over masters van de opnames worden dubbel gecontroleerd. De opnames krijgen standaard een professionele sound relay. Alle opnames worden nabewerkt en tot streams gemaakt. Uw luisterboek opname is bij ons in goede handen.

Hoe snel staan uw luisterboeken op Spotify en Deezer?

Groot deezer logoDat is afhankelijk van de totale productie tijd om uw luisterboeken uitzend klaar te maken. Wij brengen uw luisterboeken binnen 3 dagen na betaling en aflevering van de luisterboekenstreams online op Spotify en Deezer.

Luisterboek offerte aanvragen?

U wilt ook uw luisterboeken uitbrengen op Spotify en Deezer. Op basis van bovenstaande gegevens maken wij voor u een luisterboekenproductie offerte op maat. Deze bestaat uit Voice-Over fee en audiostudio fee. Dit houdt in: de voice-over opname, editing van de opgenomen voice-over teksten, soundrelay van alle voice-over opnames en op maat maken van de audiofiles ten behoeve van Spotify en Deezer streams.

Snelle levering luisterboeken:

Doorgaans binnen twee weken. Wij hebben een zeer snelle levering van professioneel ingesproken luisterboeken omdat wij werken met uitsluitend professionele voice-over stemmen. Daarbij hanteren wij zeer aantrekkelijke voice-over tarieven en werken wij met vaste en bekende Nederlandse en buitenlandse voice-over stemmen.

Gratis online op Spotify en Deezer:

Het online plaatsen van luisterboeken op Spotify en Deezer is gratis. U betaald dus alleen een voice-over, een audiostudio, het editen van luisterboek en het vervaardigen van de luisterstreams.

Bent u uitgever of zelfstandig auteur?

Spotify LogoBent u uitgever, werkt u bij een uitgeverij of bent u zelfstandig auteur vraag dan naar de specifieke mogelijkheden. Wij kunnen als exclusieve merchant ook uw boekenfonds of portfolio als ingesproken luisterboeken online plaatsen op de musicportals van Spotify en Deezer. Aanwezige doelgroepen: alle leeftijden.

Luisterboeken zoals: kinderboeken, fictie, non fictie en meer.

Nog niet bekend met de muziekportals? Klik hier voor aanmelden bij Spotify of bij Deezer. Ons eerste digitale kinderboek staat inmiddels online en heet FoxyPoes en Chanel. Het is geschreven voor jonge kinderen tussen 3 en 6 jaar en gaat over het doldwaze dagelijkse leven van twee kleine poezen die met allerlei andere dieren leven op een boerderij. Klik hier voor de link naar FoxyPoes en Chanel.

Kennismaking!

Neem contact opContact via info@rtvdigitalmedia.nl onder vermelding van Spotify en Deezer audioboeken. 

Digital Marketing Professionals | Full Service Digital Marketing Agency
RTV Digital Media B.V

Mail: info@rtvdigitalmedia.nl