Woning Fotografie

Full HD Vastgoedfilms:

Wat wij doen: wij maken webvideo’s van huizen en zakelijk vastgoed. Zo introduceren wij u de Full HD Vastgoedfilms. Hierdoor wordt de verkoop van privé en zakelijk vastgoed gestimuleerd en vindt de verkoop uw vastgoed sneller plaats.

Ook krijg je met het online plaatsen van deze vastgoedfilms direct hogere plaatsing in de Google zoekmachines. Onze professionele Full HD vastgoedfilms worden ook wel huizenvideo en woningvideo genoemd.

Beter bereik

In de praktijk blijkt dat vastgoed met video op onder andere uw eigen makelaarssite en zeker in combinatie van funda.nl aanzienlijk beter en dus ook vaker wordt gevonden en daardoor wordt uw te koop of te huur staande vastgoed enorm veel meer bekeken dan vastgoed dat te koop of te huur staat zonder een Full HD Vastgoedvideo.

Daarbij kunnen zoekers en dus potentiële kopers van vastgoed een veel beter beeld krijgen van het door aangeboden vastgoed project, door eenvoudig op hun eigen computer of via een mobiele telefoon uw Full HD Vastgoedvideo te bekijken.

Voor makelaars

Ook zorgt onze Full HD vastgoed videopresentatie voor meer hits op uw website en krijgt u ook daardoor automatisch meer kijkafspraken waardoor een concrete vastgoedtransactie meteen veel sneller dichterbij komt.

Wij bieden hiernaast ook aan vastgoedfotografie. U ziet elders op de pagina meer informatie over vastgoedfotografie.

Lengte vastgoedfilms:

De lengte van onderstaande full HD vastgoed webvideofilms is rond 120 seconden. Voor grote objecten maken wij zowel een lange versie en een korte versie van de Full HD Vastgoedfilms.

Onze vastgoed webvideo’s hebben een aantal verschillende formats:

Wij hebben meerder unieke formats ontwikkeld waar u uit kunt kiezen.

Format 1: Full HD Vastgoedfilm van het object.
Format 2: Full HD Vastgoedfilm van de omgeving en voorzieningen.
Format 3: Full HD Vastgoedfilm vanuit de lucht gefilmd met een professionele drone.
Format 4: Full HD Vastgoedfilm presentatie door ervaren presentator
Format 5: Full HD Vastgoedfotografie
Format 6: Full HD Vastgoed fotovideo webfilm

Makelaar verzorgt de in te spreken voiceover teksten:

Voice-over teksten worden aangeleverd door het makelaarskantoor en door ons desgewenst geredigeerd naar spreektaal. Tevens plaatsen wij de definitieve versie van de Full HD Vastgoedfilms voor onze cliënten op YouTube en kunt u deze beelden overal rechtenvrij gebruiken. Tarieven ex. BTW. (Leveringen België BTW vrijgesteld).  Wij kunnen zeer snel leveren, vaak al binnen 5 werkdagen!

De tarieven die wij voor onze professionele videoproducties rekenen zijn:

Format 1: Full HD Vastgoedfilm van het object.
Voor vastgoed tot 500 kubieke meter vanaf 595,= (max. 0,45 min. opname)
inclusief montage, landelijke voice over stem en rechtenvrije stockmuziek.

Voor vastgoed vanaf 500 kubieke meter vanaf 995,= (max. 2,0 uur opname)
inclusief montage, landelijke voice over stem en rechtenvrije stockmuziek.

Format 2: Full HD Vastgoedfilm van de omgeving etc.
In combinatie met format 1 het maken van omgevingsbeelden en voorzieningen van o.a. scholen, openbaar vervoer, sportclubs, winkels etc.

Eerste uur opname Full HD Vastgoedfilm 249,50 inclusief montage, landelijke voice over stem.
Tweede uur opname Full HD Vastgoedfilm 149,50 inclusief montage, landelijke voice over stem.
Films zijn na bij afleveren uitzendklaar!

Format 3: Full HD Vastgoedfilm vanuit de lucht gefilmd met een professionele drone.
Eerste uur drone professionele luchtopname Full HD Vastgoedfilm vanaf 495,00 inclusief montage.
Tweede uur drone professionele luchtopname Full HD Vastgoedfilm vanaf 245,00 inclusief montage.

Format 4: Full HD Vastgoedfilm presentatie door ervaren presentator
Eerste uur gepresenteerde Full HD Vastgoedfilm vanaf 495,00 inclusief montage
Eerste uur gepresenteerde Full HD Vastgoedfilm vanaf 245,00 inclusief montage

Format 5: Full HD Vastgoedfotografie (maximaal 20 foto’s per object)
Onze vastgoed fotograaf rekent per 45 minuten 125,00 (incl. kleurcorrectie)

Format 6: Full HD Vastgoed fotovideo webfilm (maximaal 60 sec.)
Wij maken gebruik van beelden uit onze professionele vastgoed fotoshoot en maken voor u een vastgoed fotovideo webfilm voor 195,00 inclusief landelijke voice over stem en rechtenvrije stockmuziek.

Grote kortingen bij volumes!

Alle erkende makelaars opgelet!

Super volume aanbieding:
Deze maand hebben wij voor alle VBO Makelaars en NVM Makelaars een geweldige openingsaanbieding met onze nieuwe service!

Maak gebruik van ons combinatiepakket!

De Full HD Vastgoedfilms samen met de Full HD Vastgoedfotografie. Wij geven uw makelaarskantoor als instapper nu enorme volume korting. Een combinatie van format 1 en format 5.  Format 1 is de Full HD Vastgoedfilm van het object en format 5 is een Full HD Vastgoedfotografie fotoshoot. Onze aanbieding: 650,00 ex BTW.

Hoe sneller het pand wordt verkocht heeft u als makelaarskantoor sneller veel meer tevreden klanten die op hun beurt uw makelaarskantoor eerder zullen aanbevelen aan vrienden en kennissen. U als makelaar maakt veel sneller een grotere omzet. Hoe? Wij geven u de juiste tools om snel te kunnen schakelen. Daarom hieronder ons Full HD Vastgoedfilm actiepakket volume tarief.

Tarieven volumekorting:
Onderstaand vindt u de minimale afname per jaar. Daarom kunnen wij voor een super scherpe prijs de Full HD Vastgoedfilms produceren. De Full HF Vastgoedfilm leveren wij compleet aan met uw bedrijfslogo, de adresvermelding van het object, uitgebreide filmbeelden van binnen en buiten, een bekende voiceover stem die het één en ander verteld van het pand en tenslotte afgemixt met stijlvolle stockmuziek. 

Bij afname van 50 panden per jaar nu                            vanaf 650,= per Full HD Vastgoedfilm
Bij afname van 100 panden per jaar nu                          vanaf 600,= per Full HD Vastgoedfilm
Bij afname van 200 panden of meer per jaar nu         vanaf 550,= per Full HD Vastgoedfilm

Er zijn geen verborgen kosten:
Het is een compleet afgemixt filmpje wat u krijgt aangeleverd. Uw logo, het adres, beelden van het object, een ingesproken tekst door een voice-over en een gratis stock muziekje. Dus geen onnodige Buma Stemra kosten. Wij filmen al uw nieuwe panden en maken tevens als we toch op locatie zijn een professionele vastgoed fotoshoot. Deze professionele vastgoed fotoshoot wordt uitgevoerd door onze eigen vastgoedfotograaf.

Vastgoedfotograaf: 
Onze vastgoedfotograaf geeft u een maximaal van 20 foto’s per object. Ons netwerk vastgoedfotografen zitten in Hilversum, het Gooi, Den Haag, Westland en omgeving. Wij hebben altijd een zeer snelle levering! In ieder geval binnen 5 werkdagen na filmshoot of foto heeft u de kant en klare opnames van het object.

Nog even alle punten op een rijtje: 

  • Hierdoor wordt de verkoop van vastgoed gestimuleerd en vindt de verkoop sneller plaats.
    Ook krijg je hogere plaatsing in de Google zoekmachines. Onze professionele Full HD vastgoedfilms worden ook wel huizenvideo en woningvideo genoemd.
  • In de praktijk blijkt dat vastgoed met video op onder andere de makelaarssite en Funda.nl aanzienlijk vaker wordt gevonden en ook wordt bekeken dan een woning zonder Full HD Vastgoedvideo.
  • Daarbij kunnen zoekers een nog beter beeld van het aangeboden vastgoed krijgen door de Full HD Vastgoedvideo te bekijken.
  • Kijkers hebben na het zien van de Full HD Vastgoedfilm direct een goede indruk van het pand, het voorkomt onnodige kijkafspraken die nergens toe leiden en het scheelt u dus als makelaar veel tijd.
  • Ook zorgt onze Full HD Vastgoed videopresentatie voor meer hits op uw website en krijgt u daardoor automatisch meer kijkafspraken waardoor een concrete vastgoedtransactie veel sneller dichterbij komt.
  • Zowel de eigenaren van het object en ook de makelaars van de panden kunnen deze eigen Full HD Vastgoedfilm vrij delen op alle social media en internet.

Neem contact opNeem nu meteen contact op voor meer informatie!

Digital Marketing Professionals, Full Service Digital Agency
RTV Digital Media B.V, Hilversum Antwerpen

Telefoon: +31(0)35 – 5821872 
Mail: info@rtvdigitalmedia.nl