RTV Digital Media is toeleverancier van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van e-learning. Wij verzorgen voice-over lokalisaties voor o.a. E-learning. Wekelijkse producties in 85 talen waaronder Nederlands, Duits, Vlaams, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Tsjechisch, Pools, Hongaars, Roemeens, Joegoslavisch, Russisch e.a. Welke taal u ook zoekt, wij kunnen deze leveren.

Op zoek naar een voice-over lokalisatie partner?

Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine lokalisatie producties. E-Learning zoals instructie, explainer en promotie video’s.

Wij zijn een Nederlands/Vlaams productiebedrijf dat gefocust is op een professionele productie. U ontvangt bij ons een persoonlijke service en denken continu mee met uw productie. Daar waar nodig geven wij direct ondersteuning.

Omdat wij jarenlange ervaring hebben met voice-over lokalisaties werken wij met vaste project teams en hebben keuze uit meer dan 5000 stemmen in 85 talen. Onze teams zijn naadloos op elkaar ingespeeld. Kunnen werken met korte deadlines. Zijn gewend om in één keer een goed eindresultaat neer te zetten.

Merkbeleving heeft overal dezelfde uitstraling nodig en dient qua tekst en zeker ook visueel vertaalt worden naar de doelgroep in het doelland.

Wij werken met videobeelden die door uzelf worden aangeleverd. Wij verzorgen voor u alle internationale en nationale voice-over stemproducties. Onze stemmen komen uit het land van uw doeltaal. Als extra kunnen wij ook de opgenomen stemmen sync op de tijdcode van de video footage leggen die u ons aanlevert. U kunt ook in eigen beheer de videomontage verwerken. Het is net wat u graag wilt.

Binnen afgesproken productietermijn zijn uw voice-overs en of films klaar voor gebruik. Uw e-learning project is bij ons steevast in goede handen. En wij leveren uitsluitend met een professionele (after-sales) service.

Voice-overs voor Radio, TV en Online

RTV Digital Media verzorgt kort uitgelegd voice-over opnames ten behoeve van lokalisaties voor E-learning.

Tevens verzorgen wij desgewenst als digitale one-stop-shop uw  online media lokalisaties van e-learning websites, web portals, webshops, landingspagina’s, mobile apps op alle platforms. RTV Digital Media is gespecialiseerd in het produceren en vertalen van voice-over producties naar maar liefst 85 verschillende wereldtalen.

Wij lokaliseren onder andere video en voice-over lokalisaties voor binnen en buitenlandse bedrijven en zijn ook zeker uw bedrijf of project graag van dienst.

Stel uw vragen nu en neem contact met ons op!

Digital Marketing Professionals | Full Service Digital Marketing Agency
RTV Digital Media B.V
Mail: info@rtvdigitalmedia.nl