RTV Digital Media is de specialist en verzorgt video en voice-over lokalisaties voor o.a. e-E-learning. Wekelijkse producties in onder meer de talen: Nederlands, Duits, Vlaams, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Tsjechisch, Pools, Hongaars, Roemeens, Joegoslavisch, Russisch e.a.

Op zoek naar een voice-over lokalisatie partner?

Bent u op zoek naar een snelle en vooral betrouwbare voice-over lokalisatie partner in Nederland of Vlaanderen neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. We zijn gespecialiseerd in grote en kleine lokalisatie producties.

RTV Digital Media B.V. is een Nederlands video lokalisatie en productiebedrijf dat gefocust is op een soepel lopende professionele productie. U ontvangt een persoonlijke service en denken continu mee met uw productie. Daar waar nodig geven wij direct ondersteuning.

Omdat wij jarenlange ervaring hebben met voice-over lokalisaties werken wij met vaste project teams stemmen. Hierdoor behouden wij overzicht tijdens de voice-over opnames en producties. Onze teams zijn naadloos op elkaar ingespeeld. Kunnen werken met korte deadlines. Zijn gewend om in één keer een professioneel eindresultaat neer te zetten.

Merkbeleving heeft overal dezelfde uitstraling nodig en dient qua tekst en zeker ook visueel vertaalt worden naar de doelgroep in het doelland.

Wij werken met videobeelden die door u zelf worden aangeleverd. Wij verzorgen alle internationale en nationale voice-over stemproducties. Alle stemmen komen uit het land van uw doeltaal. Wij leggen de stem sync op de tijdcode van de video/footage die u ons aanlevert.

Binnen afgesproken termijn zijn uw films klaar voor gebruik. Uw mediaproject is bij ons in goede handen. En wij leveren een super service. Nodig ons uit voor een meeting bij u op kantoor. RTV Digital Media B.V. is graag uw media productie partner.

Voice-overs voor Radio, TV en Online

RTV Digital Media verzorgt video en voice-over lokalisaties voor Online en E-learning.

Wij vertalen en lokaliseren door middel van voice-overs uit uw doelland uw complete Radio of Televisie campagne, Online virals, Evenementen trailers, Online promo’s, Explainer video’s, Online instructiefilms, Tutorials, e-learning, Product films, Online bedrijfsfilms en Luisterboeken.

Tevens verzorgen wij als digitale one-stop-shop de online media lokalisaties van e-learning, websites, web portals, webshops, landingspagina’s, mobile apps op alle platforms. RTV Digital Media is gespecialiseerd in het produceren en vertalen van voice-over producties naar maar liefst 90 verschillende wereldtalen.

Wij lokaliseren onder andere video en voice-over lokalisaties voor binnen en buitenlandse bedrijven en zijn ook uw bedrijf graag van dienst.

Stel uw vragen nu en neem contact met ons op!

Digital Marketing Professionals | Full Service Digital Agency
RTV Digital Media B.V, Hilversum

Telefoon: +3135–5821872 
Mail: info@rtvdigitalmedia.nl