Media en voice-over localisaties

Wat zijn media en voice-over localisaties?

Diensten over heel de wereldUw doelgroep lokaal, regionaal, nationaal of internationaal bereiken. Localisaties in digitale media bieden een uitstekende mogelijkheid om een product, gebruikersinterface en multimedia content naar keuze gedeeltelijk lokaal – te vertalen naar een andere taal en cultuur in het gebied waar u digitale marketing wilt bedrijven.

Elke werkdag helpen wij met “media localisation facilities and services” klanten van over de hele wereld om hun multimedia producties te lokaliseren en daarmee aan te passen aan nieuwe markten.

RTV Digital Media is de specialist en verzorgt multimedia en voice-over localisaties voor Radio, Televisie, Online en E-learning. Wekelijkse producties in onder meer de talen: Vlaams, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Tsjechisch, Pools, Hongaars, Roemeens, Joegoslavisch, Russisch, Duits en Nederlands.

Op zoek naar een multimedia localisatie partner?

Bent u op zoek naar een snelle en vooral betrouwbare media localisatie partner in Nederland en of België neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. We zijn gespecialiseerd in grote lokalisatie producties.

RTV Digital Media is een Nederlands digitaal media localisatie productiebedrijf dat altijd gefocust is op een goed lopende productie, u daarbij een zeer goede service verleent en elk moment van uw totale localisatie productie meedenkt en daar waar nodig meteen bijspringt.

Omdat wij veel ervaring hebben met multimedia lokalisaties werken wij met vaste project teams. Hierdoor behouden wij een goed overzicht tijdens de producties. De teams zijn naadloos op elkaar ingespeeld. Kunnen werken met korte deadlines. En zijn gewend om in één keer een super eindresultaat neer te zetten. Merkbeleving heeft overal dezelfde uitstraling nodig en dient qua tekst en zeker ook visueel vertaalt worden naar de doelgroep in het doelland.

Wij werken ook met film adapties die door u zelf worden aangeleverd. Daarvoor verzorgen wij ook de internationale en nationale voice-over stemproducties. Alle stemmen komen uit het land van uw doeltaal. Wij plaatsen de voice-over stemmen onder de film adapties die u ons aanlevert.

De films zijn kant en klaar voor distributie en gebruik. U heeft bij ons altijd een vaste collega als aanspreekpunt en wij kunnen u elke gewenste werkdag van de week uw gelocaliseerde media producties aanleveren.

Voice-overs voor Radio, TV en Online

RTV Digital Media verzorgt multimedia en voice-over localisaties voor Radio, Televisie, Online en E-learning. Wij vertalen en localiseren door middel van voice-overs uit uw doelland uw hele Radio of Televisie campagne, online trailers, online promo’s, explainer videos, online instructiefilms, tutorials, e-learning, product films, online bedrijfsfilms en luisterboeken. Tevens verzorgen wij als digitale one-stop-shop de online media localisaties van websites, webportals, webshops, landingspagina’s, mobile apps op alle grote platforms en ook e-learning. RTV Digital Media is gespecialiseerd in het produceren en vertalen van voice-over producties naar maar liefst 90 verschillende wereldtalen. Daarin zijn wij niet de grootste maar wel één van de beste van Nederland en België.

Wij lokaliseren onder andere media en voice-over localisaties voor binnen en buitenlandse bedrijven in domotica, game en de automotive industrie.

Onze Media Localisation Services:

Multimedia en voice-over localisaties voor Radio, Televisie en Online

Online media localisatie voorbeeld: stel uw firma heeft diverse video adapties in de vorm van Amerikaanse promotievideo’s en u wilt een web video of productfilm van úw bedrijf laten maken in het Nederlands voor de Nederlandse markt.

Maar u wilt deze web video’s natuurlijk van uw eigen logo’s en aanbiedingen en voice-overs voorzien. Wellicht ook vertalen naar andere wereldtalen. Geen probleem. Wij doen media localisaties naar wel 90 verschillende talen. Door de door jarenlang opgebouwde ervaring lukt ons elke taal localisatie! Wilt u misschien ook dat deze web films of promotievideo’s voor u gepubliceerd worden op uw eigen Televisie kanaal, YouTube, VPN en of op overige mediakanalen om zo direct uw klanten te bereiken waar ook ter wereld, in binnen of buitenland? Vraag het ons, RTV Digital Media is de specialist in media localisaties in Nederland en België en weet precies hoe wij uw project snel op de juiste weg kunnen helpen.

Hoe werken onze digital en voice-over producers?

Onze Online en Creative Producers zorgen voor het hele localisatie mediaproductie proces van opname tot productie van uw web videofilm, de vertaling van de diverse scripts in alle verschillende bijbehorende talen, het opnemen van de verschillende voice-overs en reclamestemmen in alle gevraagde doeltalen, opname en mixage van de nationale en internationale voice-overs, het verzorgen van de eventuele ondertiteling, de veranderingen aanbrengen in diverse graphics en het publiceren van uw nieuwe content op diverse distributie kanalen als VPN, gelocaliseerde websites, webportals etcetera. Onze teams hebben de professionele skills om voor u in zeer korte periode op te schakelen en door onze vakkennis kunnen wij uw project foutloos lokaliseren. Stuur ons vandaag nog een email voor aanvullende informatie.

One-stop-shop voor digitale media en voice-over localisaties

Door één enkel bedrijf uw totale internationale media en voice-over localisatie te laten verzorgen verkrijgt u enorm goed overzicht en bespaart u enorm veel tijd, geld en energie terwijl u tegelijkertijd door uw centralisatie een betere controle krijgt over uw totale media localisatie proces.

Dus bent u aan het nadenken over wie uw kan helpen met de localisatie productie van binnenlandse en of buitenlandse webvideo’s, explainer videos, instructievideo’s, productvideo’s, bedrijfsfilm’s, televisiecommercials, radiocommercials, web-apps, mobile apps, landingspagina’s, websites, luisterboeken, e-learning?

Als u absoluut zonder zorgen wilt focussen op uw taken en eigen werk dan dan helpen wij u graag met uw projecten. RTV Digital Media is dé specialist al uw nationale en internationale digitale media en voice-over localisaties.

We don’t overpromise but exceed expectations!

RTV Digital Media is uw productiepartner voor nationale en internationale media en voice-over localisaties. Onder andere voor geheel Europa. Wereldwijd leveren wij in 90 verschillende talen. Zoekt u een professionele partner voor uw internationale digital media localisaties? Wij hebben korte lijnen en een hoge productie snelheid. Stuur ons vandaag nog een email voor aanvullende informatie of uw briefing en alle overige project informatie. Wij nemen binnen 24 uur na ontvangst van uw email contact met u op en kijken er naar uit met u en uw bedrijf en collegas zaken te kunnen doen. Graag tot ziens!

Stel uw vragen nu en neem contact met ons op!

Digital Marketing Professionals | Full Service Digital Agency
RTV Digital Media B.V, Hilversum Antwerpen

Telefoon: +31(0)35 – 5821872 
Mail: info@rtvdigitalmedia.nl