Professionele Websites

IMACRTV Digital Media uw partner

Een professionele op maat ontwikkelde website met het opensource platform WordPress. WordPress is software die onder de voorwaarden van de GPL wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Deze ontwikkelaars produceren widgets. Omdat er heel veel specifieke widgets voor handen zijn, scheelt het ons in de producties enorm in ontwikkeltijd.

WordPress en SEO experts:

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem van de wereld. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Per WordPress-installatie is één website te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (uw content) kan wijzigen en of aanvullen zonder dat daar specifieke technische kennis voor vereist is.

Ook leveren wij standaard bij al onze websites een complete SEO tool waarmee wij kunnen meten of uw site SEO proof is. Maar u ontvangt ook van ons een Analytics tool, hiermee meet u de bezoekers aantallen op uw website. Waar komen uw bezoekers vandaan?  Hoe lang bezoeken uw bezoekers uw website? Welke paginas worden bekeken en meer. Als u wenst kunnen wij ook een zeer goed werkend vertaalsysteem implementeren. Dit vertaalsysteem zorgt dat u in meerder talen op het web aanwezig bent en daardoor creëert u een groter bereik. Wilt u met de website een koppeling maken naar uw Facebook, Instagram of Pintrest pagina? Geen probleem! Kortom wij maken altijd uw nieuwe website geheel op maat en al uw wensen worden erin verwerkt.

Onze SEO experts:

Iedereen praat wel over SEO maar wat doet het eigenlijk? Het woord SEO is een afkorting van Search Engine Optimalization of in gewoon Nederlands: Zoekmachine Optimalisatie. Onze SEO experts zijn slimme collegas die verstand hebben van het optimaliseren van websites voor trendy zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Onze experts kennen alle 800 dos en 1100 donts die komen kijken bij het maken van een goed werkende website. Door een goede SEO verkrijgt u een veel hogere positie in de totale ranking Google, Bing en Yahoo. Met andere woorden uw website wordt veel beter en veel makkelijker gevonden omdat u bovenaan de eerste resultaten komt te staan van de gevraagde zoekresultaten.

Uw traffic (bezoekersverkeer) via de populaire zoekmachines Google, Bing en Yahoo neemt enorm toe en hierdoor krijgt u meer klanten die uw bedrijf via uw website benaderen voor uw diensten of producten. Tegenwoordig zijn goede websites zonder SEO niet voldoende. Nieuwe websites moeten ook door SEO experts SEO geoptimaliseerd worden willen deze succesvol zijn. Ook bespaart u hier op jaarbasis grote budgetten  advertentiekosten mee. U staat met een goed geoptimaliseerde SEO website gegarandeerd hoog in de zoekmachines van Google, Bing en Yahoo. Wij leggen wel eens uit: goede SEO is één van de belangrijkste motoren van uw zakelijk succes op internet.

Een nieuwe professionele website laten maken?

Online solutionsWij bieden wij u twee verschillende mogelijkheden.

1. Een op maat geprogrammeerde website ontwikkeld op een eigen PHP platform met een content managementsysteem (CMS) systeem. Een CMS systeem houdt in dat u op elk gewenst moment de website kunt veranderen en aanpassen. De ontwikkel tijd is langer dan onze tweede WordPress optie. Dat komt omdat wij alle PHP of JAVA codes op maat moeten schrijven en testen. Onze op maat gemaakte websites worden verrijkt met een goed werkend search engine optimalisation (SEO) systeem en uitgebreide statistics. Dit is het meest geschikt voor grote en complexe projecten.

 

Social Media Marketing2. Een op maat ontwikkelde website met het opensource platform WordPress. WordPress is software die onder de voorwaarden van de GPL wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Deze ontwikkelaars produceren widgets. Omdat er heel veel specifieke widgets voor handen zijn, scheelt het enorm in ontwikkel tijd. WordPress is het meest gebruikte content management systeem van de wereld. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Per WordPress-installatie is één website te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar. WordPress is een content management systeem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is. Ook leveren wij standaard bij al onze websites een complete SEO tool, analytics voor bezoekers aantallen etc. en een zeer goed werkend vertaalsysteem. Zodat u in meerder talen op het web aanwezig bent.

Elke klant bieden wij een professioneel maatpakket. Vraag nu naar uw mogelijkheden.

Afspraak maken?

Neem contact opWij verwelkomen ook uw bedrijf met veel plezier en staan elke werkdag met heel veel positieve energie voor u en uw nieuwe projecten klaar.

Digital Marketing Professionals | Full Service Digital Marketing Agency
RTV Digital Media B.V

Mail: info@rtvdigitalmedia.nl