Online Solutions

Online solutions of webdevelopment die onze digital marketing professionals maken zijn bestemd voor Mobile en Web. Dus wij maken ook apps voor alle Mobile devices. Ons webdevelopment team produceert dynamische en responsive design websites. Dit houdt in dat uw website direct zichtbaar op alle verschillende maten (computer) schermen van onder andere alle pc’s, alle notebooks, alle mobiele telefoons, iPads en alle verschillende maten tablets. Dit vergroot in één keer uw zichtbaarheid en dus het totale bereik neemt toe. Bovendien zijn onze webdevelopment teams ook gespecialiseerd in het bouwen van innovatieve webportals en customized websites.

Hoe werken wij bij online projecten?

e-commerceDe Online solution teams van RTV Digital Media werken altijd volgens de Scrum methode. Scrum is een raamwerk voor agile management (“flexibel beheren”) van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints (iteraties van vaste lengte van 1-2 weken) werkende software opleveren. Samenwerking, uitstekende communicatie, snelle terugkoppelingen en teamgeest zijn hierbij onze sleutelwoorden. Projectmanagement in optima forma.

Software ontwikkeling?

online business solutionsOnze ervaring in software ontwikkeling en online marketing is erg breed. Wij adviseren u van idee naar concept. Van concept ontwikkelen wij naar op maat gemaakt design. Van de op maat gemaakte mockups en wireframes begeleiden wij u naar de bouw van elke gewenste applicatie. Onze teams hebben ervaring met bijna alle online solutions en overige softwareontwikkeling. Als voorbeeld geven wij u: WordPress, PHP, Joomla, Magento, Zend, Java/JSON, ASP.NET. Op het gebied van mobile Apps: iOS, Android, RiM, Objective-C, HTML5 . Maar ook VCM, Live streaming video solutions, Cloudserving en het niet alledaagse ePub3 Read Aloud producties (luisterboeken met mee leesfunctie voor kinderen) zijn voor ons bekend terrein.

Hoe groot zijn jullie teams?

Onze teams bestaan uit zeer professionele software ontwikkelaars en schalen makkelijk omhoog wanneer we capaciteit extra nodig hebben. Wij werken met Nederlandse en Europese ontwikkelaars samen. Elk project wordt voor de klant op maat geïmplementeerd.

Waar zit onze kracht?

Softwaretechnisch en webdevelopment gekoppeld met Digital Marketing. Voor alle verschillende merken, producten en diensten. Na realisatie van het totale concept kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn met uw Digital Seeding. Wij hebben een krachtig, goed en snel werkend netwerk. Het zijn professionele teams met inmiddels meer dan 400 jaar werkervaring met een bewezen track record aan boord. Met een heldere visie, een goed uitgedachte strategie en een duidelijk beleid, bouwen onze resource teams digitale producten voor B2B en B2C.

Deadlines Online?

Juist deze teams met professionele en zeer ervaren mensen zoekt u als opdrachtgever. Wij kunnen uw Digital Marketing projecten altijd binnen een van tevoren vast gestelde periode opleveren. Deadlines zijn standaard bij ons gegarandeerd.

Nieuwe professionele website laten maken?

Online solutionsWilt u een nieuwe website door ons laten ontwikkelen werken wij op twee manieren.

1. Een op maat geprogrammeerde website ontwikkeld op een eigen PHP platform met een content managementsysteem (CMS) systeem. Een CMS systeem houdt in dat u op elk gewenst moment de website kunt veranderen en aanpassen. De ontwikkel tijd is langer dan onze tweede WordPress optie. Dat komt omdat wij alle PHP of JAVA codes op maat moeten schrijven en testen. Onze op maat gemaakte websites worden verrijkt met een goed werkend search engine optimalisation (SEO) systeem en uitgebreide statistics. Dit is het meest geschikt voor grote en complexe projecten.

 


Social Media Marketing

 

2. Een op maat ontwikkelde website met het opensource platform WordPress. WordPress is software die onder de voorwaarden van de GPL wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Deze ontwikkelaars produceren widgets. Omdat er heel veel specifieke widgets voor handen zijn, scheelt het enorm in ontwikkel tijd. WordPress is het meest gebruikte content management systeem van de wereld. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Per WordPress-installatie is één website te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is. Ook leveren wij standaard bij al onze websites een complete SEO tool, analytics voor bezoekers aantallen etc en een zeer goed werkend vertaalsysteem. Zodat u in meerder talen op het web aanwezig bent.

Elke klant bieden wij een maatpakket. Vraag nu naar uw mogelijkheden.

Grote en kleine online solutions projecten?

Neem contact opJazeker! Wees van harte welkom. Wij werken niet alleen voor grote bedrijven maar juist ook voor ZZPérs en het MKB. Belt u onze creatieve digitale boiler room vandaag nog om uw mooie uitdaging aan ons voor te leggen. Een oriënterend gesprek is altijd zonder kosten. Het lijkt ons team erg plezierig met u kennis te maken. Meer informatie geven wij u graag. Binnen 24  uur ontvangt u van ons zeker een reactie terug.

Neem contact op!

Digital Marketing Professionals, Full Service Digital Marketing Agency

RTV Digital Media B.V
Mail: info@rtvdigitalmedia.nl