Wat is Digital Marketing anno 2017?

Digital MarketingDigital marketing is een overkoepelende term voor gerichte, meetbare en interactieve marketing van producten of diensten met behulp van digitale technologie te promoten en om te zetten klanten leads en het behouden van de klanten.

De belangrijkste doelstelling:

Is om merken te bevorderen, te bouwen en tevens uw omzet te verhogen door middel van verschillende digitale marketing technieken. Het wordt belichaamd door een uitgebreide selectie mediadiensten, uw product en brand marketing tactiek, die vooral het internet gebruiken als een kern promotie-medium, in aanvulling op mobiel en traditionele TV en radio.

Facilities en Services in Zoekmachine optimalisatie (SEO), search engine marketing (SEM), content marketing, beïnvloeder marketing , content automatisering, campagne marketing en e-commerce marketing, social media marketing , social media optimalisatie, e-mail direct marketing, display advertising, e-books, het produceren van leuke games en andere vormen van digitale media.

Het strekt zich ook uit voor niet-Internet kanalen die de digitale media, zoals de mobiele telefoons van tegenwoordig bieden (zoals SMS en MMS), het terugbellen naar leads en on-hold mobiele beltonen of tekstberichten. De basis van het fundamentele concept in digitale marketing is gebaseerd op de inbound marketing aanpak of in het algemeen de klantgerichte aanpak.

Onze digitale marketing activiteiten zijn:

Digital Marketing Institute

Digital Marketing is het gebruiken van diverse digitale kanalen om of de verkoop van producten en diensten aan consumenten en bedrijven te promoten.

Digital media chart

U wilt snel beter voor de dag komen met uw bedrijf?

 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u als one-stop-shop met uw hele digital marketing traject van dienst zijn. Wij verzorgen alle soorten media campagnes voor Online, radio en TV. Een breed totaal pakket dus.

Hoe wij werken:

Naar aanleiding van uw digitale briefing maken wij altijd een zeer creatief digital media concept en stellen daarin uw klanten centraal.  Wij kunnen u naast uw digitale concept, u ook van dienst zijn met de uitrol van uw verdere digital marketing strategie. Zoals met bijvoorbeeld het produceren van betrouwbare WordPress websites, actie of landings pagina’s, webportal’s, webshops, web-apps, iOS Apps of Android Apps.

website marketing

Na uw mediaproductie uw marketingcampagne:

Al deze digital products kunt u op de markt zetten door onder meer gebruik te maken van opvallende Radio commercials en of Televisie commercials op zowel landelijke of regionale broadcasters. Wij kunnen deze professionele Radio of TV commercials naadloos laten aansluiten aan uw nieuwe online campagne. Wij werken samen met onder andere Radio 538, SKY Radio, Radio Veronica, Slam FM, Radio 10, 100% NLSTER, SBS, RTL, NGC, MTV en alle mediabureaus van Nederland.

Onze teams:

Bestaan uit de allerbeste gedreven en geroutineerde junior en senior creatieven, producers en developers. Uw campagne wordt altijd volledig op maat en geheel naar uw wens gemaakt. Uw deadlines zijn voor ons een normale zaak en worden altijd gegarandeerd gehaald.

Onze werkinstelling is: don’t overpromise but exceed expectations!

online buildingU kunt er niet meer omheen. In uw media en marketingmix moeten uw digital marketing van uw producten of dienst totaal op orde zijn met een weloverwogen en zeer goed bedachte (up-to-date) digital marketing strategie. Wij trendwatchen alle media en weten daarom precies wat er bij klanten leeft/speelt. Neem daarom nu contact met ons op voor meer informatie. Een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek is zo met ons gemaakt. Het geeft u direct inzicht waar u met uw merk, producten, dienst of bedrijf naar toe wilt gaan .

Online Marketing vraagstukken?

Neem contact opRTV Digital Media is specialist in Online marketing en is graag uw preferred supplier. Maak nu een kennismakingsafspraak en ervaar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Of vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie aan. Graag tot ziens!

Digital Marketing Professionals | Full Service Digital Agency
RTV Digital Media B.V, Hilversum Antwerpen

Telefoon: +31(0)35 – 5821872 
Mail: info@rtvdigitalmedia.nl