Mobile apps

IphoneDevelopment van Mobile Apps in Hilversum en Antwerpen. RTV Digital Media is een creatieve producent van hoog kwalitatieve apps geschikt voor alle soorten mobiele telefoons. Wij maken mobile apps voor de meest gebruikte Apple, Android en Windows platforms. Waarom? Omdat hier de meeste mobile app gebruikers zijn te vinden. Onze mobile app ontwikkelaars zijn hoog opgeleid. Wij zijn daardoor expert in productie van Mobile apps. Wat u creatief bedenkt kunnen wij in korte tijd voor u realiseren. Ook kunt u bij ons terecht voor onafhankelijk advies.

iOS Mobile apps zijn geschikt voor alle Apple telefoons en Apple tablets.

Wij bouwen drie soorten apps:

Web Apps

mobile appsEen web-app is eigenlijk een mobiele versie van een normale website, waar vaak alleen de meest belangrijke onderdelen worden weergegeven. Deze web-app website wordt speciaal vormgegeven voor de grootte van het scherm.

Daarbij wordt gebruikgemaakt van HTML, JavaScript en diverse andere besturingssysteem afhankelijke functionaliteiten gewenst door cliënt.

Native app

androidDeze app wordt op de telefoon van de eindgebruiker zelf geïnstalleerd. Native applicaties kunnen worden gedownload uit de app store. Deze onlinewinkel (ook wel distributieplatform genoemd) is bereikbaar via een app op het apparaat zelf en vaak ook via een website op een desktop of laptop.

Sommige apps kunnen dan ook eerst naar de desktop of laptop worden gedownload en vervolgens via een USB-kabel op het apparaat worden geïnstalleerd. Elk mobiel besturingssysteem heeft een eigen store waar je apps kunt downloaden zoals App Store (Apple), Google Play (Android), Windows Phone Store

Apps voor het ene besturingssysteem kunnen niet zomaar op een elk systeem geïnstalleerd worden. Dit betekent dat per besturingssysteem altijd een nieuwe app ontwikkeld moet worden. Platforms zijn iOS, Android, Windows etc en deze zien erg graag native apps in hun stores. De kosten voor het ontwikkelen van meerdere apps op meerdere platforms worden u aangeboden in een volume deal en vallen reuze mee.

Native apps functionaliteiten

AppleNa de installatie kan de native app geopend worden via een pictogram op het dashboard van het scherm van de telefoon of iPad van de eindgebruiker. Vaste grafische elementen zoals beeldmateriaal en navigatiestructuur zijn al op de telefoon geïnstalleerd.Dit bevordert de laadtijd zelfs voor 4G verbindingen. Bovendien hoeft deze native app geen rekening te houden met verschillende typen webbrowsers, web standaarden en verschillende soorten mobieltjes.

Wij kunnen bij het ontwikkelen van native applicaties gebruikmaken van bjina alle functionaliteiten van het apparaat zoals GPS, camera, gyroscoop, touchscreen, audio en video. Heeft u specifieke wensen bel en vraag het ons, wij hebben vakkennis in huis van vele jaren en bovendien helpt ons team u graag.

Hybride app

Dit is in basis eigenlijk een native app echter nu wordt een deel van de inhoud gevuld door een website. Hoewel de platforms hier geen voorkeur voor hebben worden deze hybride apps ook aangeboden via de App store en Google Play.

apps en meer

Mobile App Development

Bent u op zoek naar een serieuze creatieve partner voor uw Mobile App development en wilt op maat gemaakte Mobile Apps bestellen? Wij zijn snel en vakkundig. Geven een top service en zijn altijd op tijd.

Bel of email ons nu voor een degelijke prijsquote: info@rtvdigitalmedia.nl

Neem contact opContact

Interesse? Neem contact met ons op!

Digital Marketing Professionals
Full Service Digital Agency

Digital Marketing Professionals
Full Service Digital Agency
RTV Digital Media B.V, Hilversum Antwerpen

Telefoon: +31(0)35 – 5821872
Mail: info@rtvdigitalmedia.nl