Webhosting en videostreaming

WebhostingWebhosting en videostreaming zijn specialiteiten die horen bij onze Online Services. Wij maken niet alleen websites maar bieden daarbij ook betrouwbare webhosting en videostreaming aan. Wij leveren drie verschillende webpakketten. Omdat wij eigen web hosting servers en video hostingservers hebben draaien kunnen wij u zeer snel van dienst zijn. Vaak al binnen 1 werkdag!

Welke hostingpakketen bieden wij u aan:

Webpakket of Videostreaming hostingpakket S: goedkope en betrouwbare webhosting voor websites van particulieren. Kosten per jaar 50 euro ex BTW

Webpakket of Videostreaming hostingpakket L: goedkoop webhosting instappakket voor start-ups, ZZP en MKB bedrijven. Kosten per jaar 150 euro ex BTW

Webpakket of Videostreaming hostingpakket XL: voor zakelijke websites van middelgrote bedrijven (BV’s). Kosten 250 euro per maand ex BTW.

Webpakket of Videostreaming hostingpakket XXL: voor grote zakelijke websites met zeer veel dataverkeer. Vanaf 1 TB per maand. Kosten vanaf 950 euro per maand ex BTW

Domeinnamen vanaf: 30 euro per jaar o.a. .nl domeinen

Domeinnamen vanaf: 35 euro per jaar o.a. .com domeinen

Overige domeinen: tarief op aanvraag.

Hoe werken wij:

Wanneer u per email contact met ons opneemt en schriftelijk uw order plaatst leggen wij de nieuwe domeinnamen voor u vast. Deze domeinen kunnen gekoppeld worden aan mailadressen. Indien u uw site naar onze hostingservices verhuist vragen wij u de verhuiscodes van uw websites die u wilt verhuizen. U geeft ons dan een autorisatiecode om uw domeinen te verhuizen naar onze hostingservers. Wij nemen dan contact op met uw oude hostingprovider of zij de domeinen willen vrijgeven voor verhuizing.

Eenmaal de verhuizing ingezet zijn uw domeinnamen binnen 24 uur actief. Wanneer aan de domeinnamen ook een hostingpakketten gekoppeld worden kijken wij van tevoren welke webhostingspakketten voor u geschikt zijn. Wanneer de opdracht door u volledig is geaccordeerd koppelen wij de websites aan de domeinnamen en zijn deze webhostingspakketten binnen 24 uur volledig actief. Uw domeinnaam en hostingpakket heeft een looptijd van een jaar. Deze worden beiden stilzwijgend verlengd. Opzeggen van uw domeinen of hostingpakketten kunt u doen tot 1 maand voor de automatische verlenging. Ook kunt u domeinnamen bij ons parkeren voor later gebruik.

Nieuwe websites:

Wilt u een nieuwe website door ons laten ontwikkelen werken wij op twee manieren.

1. Een op maat geprogrammeerde website ontwikkeld op een eigen PHP platform met een content managementsysteem (CMS) systeem. Een CMS systeem houdt in dat u op elk gewenst moment de website kunt veranderen en aanpassen. De ontwikkel tijd is langer dan onze tweede WordPress optie.

Dat komt omdat wij alle PHP of JAVA codes op maat moeten schrijven en testen. Onze op maat gemaakte websites worden verrijkt met een goed werkend search engine optimalisation (SEO) systeem. Dit is het meest geschikt voor grote en complexe projecten.


2. Een op maat ontwikkelde website met het opensource platform WordPress. WordPress is software die onder de voorwaarden van de GPL wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Deze ontwikkelaars produceren widgets. Omdat er heel veel specifieke widgets voor handen zijn, scheelt het enorm in ontwikkel tijd. WordPress is het meest gebruikte content management systeem van de wereld. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP.

Alle content wordt opgeslagen in een MySQL database. Per WordPress-installatie is één website te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Ook leveren wij standaard bij al onze websites een complete SEO tool, analytics voor bezoekers aantallen en een zeer goed werkend vertaalsysteem. Zodat u altijd in meerdere talen op online aanwezig bent.

Kennismaking?

Neem contact opElk bedrijf is anders daarom bieden wij onze klanten altijd een maatpakket.
Vraag nu naar onze diverse mogelijkheden.

Neem contact op!

Digital Marketing Professionals, Full Service Digital Marketing Agency
RTV Digital Media B.V

Mail: info@rtvdigitalmedia.nl